• 14 681 87 39
  • sekretariat@zszpustkow.edu.pl
Zdjęcie herb Polski Zdjęcie herb powiatu dębickiego Logo

Zespół Szkół Zawodowych w Pustkowie-Osiedlu

Szkolny zestaw podręczników 2017/2018

L.p.

Klasa

Przedmiot

Autor

Tytuł

Wydawnictwo

1

I T

I LO

Język polski

I cz. K.Mrowcewicz

II cz. A.Nawarecki, D.Siwicka

„Przeszłość to dziś 1”

Część I

STENTOR

2

I T

I LO

Chemia

R.Hassa,

A.Mrzigod,

J.Mrzigot

To jest chemia

NOWA ERA

3

I T

I LO

Podstawy przedsiębiorczości

Z.Makieła,

T.Rachwał

Krok w przedsiębiorczość

NOWA ERA

4

I T

I LO

Biologia

E.Bonar, W.Krzeszowiec-Jeleń

Biologia na czasie – zakres podstawowy

NOWA ERA

5

I T

I LO

Informatyka

A.Gawełek

Informatyka – Odkrywamy na nowo

OPERON

6

I TŻ

Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii

W.Bukała, K.Szczęch

Bezpieczeństwo i higiena pracy

WSiP

7

I

Język angielski

D.Spencer

Gateway I, II

MACMILLAN

8

I TŻ

Technologia gastronomiczna

A.Kmiołek

Technologia gastronomiczna, cz. 1

WSiP

9

I T

I LO

Historia

J.Ustrzycki

Ciekawi świata – zakres podstawowy

OPERON

10

I T

I LO

WOS

M.Batorski

Ciekawi świata – zakres podstawowy

OPERON

11

I T

I LO

Geografia

R.Uliszak,

K.Wiedermann

Oblicza geografii – zakres podstawowy

NOWA ERA

12

I T

I LO

Język niemiecki

S.Mróz-Dwornikowska,

K.Szachowska

Meine Welttour + zeszyt ćwiczeń

NOWA ERA

13

I T

I LO

Fizyka

Lehman Ludwig, Polesiuk Witold

Fizyka. Po prostu. – zakres podstawowy

WSiP

14

I T

I LO

Matematyka

Babiański Wojciech, Chańko Lech, Ponczek Dorota

Matematyka 1 – zakres podstawowy

NOWA ERA

15

I TŻ

II TŻ

III TŻ

Pracownia gastronomiczna

A.Kmiołek

Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów

WSiP

16

II TŻ

Technologia gastronomiczna

A.Kmiołek

Technologia gastronomiczna II

WSiP

17

II T

Geografia

1. R.Malarz

M.Więckowski

2. T.Rachwał

1. Oblicza geografii 1 – zakres rozszerzony

2. Oblicza geografii 2 – zakres rozszerzony

NOWA ERA

18

II TŻ

Biologia

M.Guzik, E.Jastrzębska,

Biologia na czasie 1 – zakres poszerzony

NOWA ERA

19

II

 

Matematyka

Babiański Wojciech, Chańko Lech, Czarnowska Joanna,

Janocha Grzegorz

Matematyka 2  – zakres podstawowy

NOWA ERA

20

II Tż

 

Język polski

A.Nawarecki

D.Siwicka

„Przeszłość to dziś 1”

cz.II

STENTOR

21

II Tż

 

Język niemiecki

Exakt 2

Giorgio Motta

LektorKlett

22

II Tż

Działalność gospodarcza w gastronomii

Z.Mielczarczyk

B. Urbańska

Gospodarka i rachunkowość w gastronomii

WSiP

24

II TŻ

III TŻ

WOS

A.Janicki

J.Kięczkowska

M.Menz

W centrum uwagi – zakres rozszerzony,
część 1

NOWA ERA

25

II TŻ

III TŻ

Zasady żywienia i pracownia planowania żywienia

H.Kunachowicz,

I.Nadolna

Zasady żywienia – planowanie i ocena.

WSiP

26

III T

Geografia

1. T. Rachwał

 

2. R,Malarz

M.Więckowski

1. Oblicza geografii 2 – zakres rozszerzony

2. Oblicza geografi 3 – zakres rozszerzony

 

NOWA ERA

27

III

Matematyka 3

Babiański Wojciech, Chańko Lech, Czarnowska Joanna, Wesołowska Jolanta

Matematyka 3 – zakres podstawowy

NOWA ERA

28

III TŻ

Historia i społeczeństwo

T.Maćkowski

Poznać przeszłość. Ojczysty Panteon i ojczyste spory

NOWA ERA

29

III TŻ

Organizacja produkcji gastronomicznej

A.Kmiołek

Organizacja produkcji gastronomicznej

WSiP

30

III TŻ

Biologia

F.Dubert,

R.Kozik

Biologia na czasie 2 – zakres rozszerzony

NOWA ERA

31

III Tż

Język polski

J. Kopciński

„Przeszłość to dziś”
cz. II ( kontynuacja – 2 kl.)

STENTOR

32

III

Język niemiecki

Giorgio Motta

Exakt 3

Lektor Klett

33

IV TŻ

 

WOS

L.Czechowska

A.Janicki

K.Święcicki

W centrum uwagi – zakres rozszerzony,
część 2

NOWA ERA

34

IV Tż

Język polski

J. Kopciński

„Przeszłość to dziś”

( 3 kl. )

STENTOR

35

IV Tż

Pracownia organizacji żywienia

J.Duda

S.Krzywda

Pracownia organizacji żywienia

WSiP

36

IV Tż

Biologia

F.Dubert

M.Jurgowiak

Biologia na czasie – 3 – zakres rozszerzony

NOWA ERA

 

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

Skip to content