L.p. |
Klasa |
Przedmiot |
Autor |
Tytuł |
Wydawnictwo |
1 |
I T I LO |
Język polski |
I cz. K.Mrowcewicz II cz. A.Nawarecki, D.Siwicka |
„Przeszłość to dziś 1” Część I |
STENTOR |
2 |
I T I LO |
Chemia |
R.Hassa, A.Mrzigod, J.Mrzigot |
To jest chemia |
NOWA ERA |
3 |
I T I LO |
Podstawy przedsiębiorczości |
Z.Makieła, T.Rachwał |
Krok w przedsiębiorczość |
NOWA ERA |
4 |
I T I LO |
Biologia |
E.Bonar, W.Krzeszowiec-Jeleń |
Biologia na czasie – zakres podstawowy |
NOWA ERA |
5 |
I T I LO |
Informatyka |
A.Gawełek |
Informatyka – Odkrywamy na nowo |
OPERON |
6 |
I TŻ |
Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii |
W.Bukała, K.Szczęch |
Bezpieczeństwo i higiena pracy |
WSiP |
7 |
I |
Język angielski |
D.Spencer |
Gateway I, II |
MACMILLAN |
8 |
I TŻ |
Technologia gastronomiczna |
A.Kmiołek |
Technologia gastronomiczna, cz. 1 |
WSiP |
9 |
I T I LO |
Historia |
J.Ustrzycki |
Ciekawi świata – zakres podstawowy |
OPERON |
10 |
I T I LO |
WOS |
M.Batorski |
Ciekawi świata – zakres podstawowy |
OPERON |
11 |
I T I LO |
Geografia |
R.Uliszak, K.Wiedermann |
Oblicza geografii – zakres podstawowy |
NOWA ERA |
12 |
I T I LO |
Język niemiecki |
S.Mróz-Dwornikowska, K.Szachowska |
Meine Welttour + zeszyt ćwiczeń |
NOWA ERA |
13 |
I T I LO |
Fizyka |
Lehman Ludwig, Polesiuk Witold |
Fizyka. Po prostu. – zakres podstawowy |
WSiP |
14 |
I T I LO |
Matematyka |
Matematyka 1 – zakres podstawowy |
NOWA ERA |
|
15 |
I TŻ II TŻ III TŻ |
Pracownia gastronomiczna |
A.Kmiołek |
Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów |
WSiP |
16 |
II TŻ |
Technologia gastronomiczna |
A.Kmiołek |
Technologia gastronomiczna II |
WSiP |
17 |
II T |
Geografia |
1. R.Malarz M.Więckowski 2. T.Rachwał |
1. Oblicza geografii 1 – zakres rozszerzony 2. Oblicza geografii 2 – zakres rozszerzony |
NOWA ERA |
18 |
II TŻ |
Biologia |
M.Guzik, E.Jastrzębska, |
Biologia na czasie 1 – zakres poszerzony |
NOWA ERA |
19 |
II
|
Matematyka |
Matematyka 2 – zakres podstawowy |
NOWA ERA |
|
20 |
II Tż
|
Język polski |
A.Nawarecki D.Siwicka |
„Przeszłość to dziś 1” cz.II |
STENTOR |
21 |
II Tż
|
Język niemiecki |
Exakt 2 |
Giorgio Motta |
LektorKlett |
22 |
II Tż |
Działalność gospodarcza w gastronomii |
Z.Mielczarczyk B. Urbańska |
Gospodarka i rachunkowość w gastronomii |
WSiP |
24 |
II TŻ III TŻ |
WOS |
A.Janicki J.Kięczkowska M.Menz |
W centrum uwagi – zakres rozszerzony, |
NOWA ERA |
25 |
II TŻ III TŻ |
Zasady żywienia i pracownia planowania żywienia |
H.Kunachowicz, I.Nadolna |
Zasady żywienia – planowanie i ocena. |
WSiP |
26 |
III T |
Geografia |
1. T. Rachwał
2. R,Malarz M.Więckowski |
1. Oblicza geografii 2 – zakres rozszerzony 2. Oblicza geografi 3 – zakres rozszerzony
|
NOWA ERA |
27 |
III |
Matematyka 3 |
Babiański Wojciech, Chańko Lech, Czarnowska Joanna, Wesołowska Jolanta |
Matematyka 3 – zakres podstawowy |
NOWA ERA |
28 |
III TŻ |
Historia i społeczeństwo |
T.Maćkowski |
Poznać przeszłość. Ojczysty Panteon i ojczyste spory |
NOWA ERA |
29 |
III TŻ |
Organizacja produkcji gastronomicznej |
A.Kmiołek |
Organizacja produkcji gastronomicznej |
WSiP |
30 |
III TŻ |
Biologia |
F.Dubert, R.Kozik |
Biologia na czasie 2 – zakres rozszerzony |
NOWA ERA |
31 |
III Tż |
Język polski |
J. Kopciński |
„Przeszłość to dziś” |
STENTOR |
32 |
III |
Język niemiecki |
Giorgio Motta |
Exakt 3 |
Lektor Klett |
33 |
IV TŻ
|
WOS |
L.Czechowska A.Janicki K.Święcicki |
W centrum uwagi – zakres rozszerzony, |
NOWA ERA |
34 |
IV Tż |
Język polski |
J. Kopciński |
„Przeszłość to dziś” ( 3 kl. ) |
STENTOR |
35 |
IV Tż |
Pracownia organizacji żywienia |
J.Duda S.Krzywda |
Pracownia organizacji żywienia |
WSiP |
36 |
IV Tż |
Biologia |
F.Dubert M.Jurgowiak |
Biologia na czasie – 3 – zakres rozszerzony |
NOWA ERA |
Dodaj komentarz