Nr |
Godz |
Poniedziałek |
Wtorek |
Środa |
Czwartek |
Piątek |
1 |
7:50- 8:35 |
|
|
BK 21T-2/2 Pr.gastron.
|
BK 21T-2/2 Usł.Gastr
|
HL 1THG-2/2 Pr.gastron.
|
2 |
8:40- 9:25 |
|
BK 3Hżi-1/3 Ob.kons.hot.
|
BK 21T-2/2 Pr.gastron.
|
BK 21T-2/2 Wyp. i zas.b
|
HL 1THG-2/2 Pr.gastron.
|
3 |
9:30-10:15 |
|
HL 3Hżi-2/3 Pr.gastron.
|
BK 21T-2/2 Pr.gastron.
|
BK 21T-2/2 Techn.gastr
|
HL 1THG-2/2 Pr.gastron.
|
4 |
10:30-11:15 |
BA 21T-2/2 wf
|
HL 3Hżi-2/3 Pr.gastron.
|
BK 21T-2/2 Pr.gastron.
|
HL 21T-2/2 Dział.gosp.w
|
HL 1THG-2/2 Techn.gastr
|
5 |
11:20-12:05 |
BK 21T zaj.wych
|
HL 3Hżi-2/3 Pr.gastron.
|
BK 21T-2/2 Techn.gastr
|
HL 1THG-2/2 Techn.gastr
|
BK 21T-2/2 Pr.gastron.
|
6 |
12:15-13:00 |
|
HL 3Hżi-2/3 Pr.gastron.
|
HL 3Hżi-2/3 Pr.gastron.
|
OK 4Thi-2/3 r_geografia
|
BK 21T-2/2 Pr.gastron.
|
7 |
13:05-13:50 |
|
|
HL 3Hżi-2/3 Pr.gastron.
|
OK 4Thi-2/3 r_geografia
|
BK 21T-2/2 Pr.gastron.
|
8 |
13:55-14:40 |
|
|
HL 3Hżi-2/3 Pr.gastron.
|
|
|
|