B.Krupa (BK)
Nr Godz Poniedziałek Wtorek Środa Czwartek Piątek
1 7:50- 8:35     21T-2/2 Pr.gastron. Sala_8
21T-2/2 Usł.Gastr Sala_8
 
2 8:40- 9:25   3Hżi-1/3 Ob.kons.hot. Sala_8
21T-2/2 Pr.gastron. Sala_8
21T-2/2 Wyp. i zas.b Sala_8
 
3 9:30-10:15   3Hżi-1/3 Pod.dz.prz.h Sala_4
21T-2/2 Pr.gastron. Sala_8
21T-2/2 Techn.gastr Sala_8
 
4 10:30-11:15     21T-2/2 Pr.gastron. Sala_8
   
5 11:20-12:05 21T zaj.wych Sala_8
  21T-2/2 Techn.gastr Sala_8
  21T-2/2 Pr.gastron. Sala_8
6 12:15-13:00 3Hżi-1/3 Pod.dz.prz.h Sala_12
  1THG-2/2 Wyp. i zas.b Sala_12
  21T-2/2 Pr.gastron. Sala_8
7 13:05-13:50 3Hżi-2/3 Pr.obł.klien Sala_12
  1THG-2/2 Wyp. i zas.b Sala 1
  21T-2/2 Pr.gastron. Sala_8
8 13:55-14:40 21T-1/2 Ob.kons.hot. Sala_9
  21T-2/2 Or.Cateringu Sala_7
   
Drukuj plan
wygenerowano 2020-01-22
za pomocą programu Plan lekcji Optivum
firmy VULCAN
logo programu Plan lekcji Optivum