B.Krupa (BK)
Nr
Godz
Poniedziałek
Wtorek
Środa
Czwartek
Piątek
1
7:50- 8:35
21T
-2/2
Pr.gastron.
Sala_8
21T
-2/2
Usł.Gastr
Sala_8
2
8:40- 9:25
3Hżi
-1/3
Ob.kons.hot.
Sala_8
21T
-2/2
Pr.gastron.
Sala_8
21T
-2/2
Wyp. i zas.b
Sala_8
3
9:30-10:15
3Hżi
-1/3
Pod.dz.prz.h
Sala_4
21T
-2/2
Pr.gastron.
Sala_8
21T
-2/2
Techn.gastr
Sala_8
4
10:30-11:15
21T
-2/2
Pr.gastron.
Sala_8
5
11:20-12:05
21T
zaj.wych
Sala_8
21T
-2/2
Techn.gastr
Sala_8
21T
-2/2
Pr.gastron.
Sala_8
6
12:15-13:00
3Hżi
-1/3
Pod.dz.prz.h
Sala_12
1THG
-2/2
Wyp. i zas.b
Sala_12
21T
-2/2
Pr.gastron.
Sala_8
7
13:05-13:50
3Hżi
-2/3
Pr.obł.klien
Sala_12
1THG
-2/2
Wyp. i zas.b
Sala 1
21T
-2/2
Pr.gastron.
Sala_8
8
13:55-14:40
21T
-1/2
Ob.kons.hot.
Sala_9
21T
-2/2
Or.Cateringu
Sala_7
Drukuj plan
wygenerowano 2020-01-22
za pomocą programu
Plan lekcji Optivum
firmy
VULCAN