Zajęcia pod okiem profesjonalisty

W dniu 21 listopada 2014 roku w naszej szkole odbyły się zajęcia z udziałem Pana Jacka Kordasa, Szefa Kuchni Hotelu " Trzy Korony" w Rzeszowie.

W zajęciach wzięli udział uczniowie z kierunku kształcenia Technik Żywienia i Usług Gastronomicznych oraz słuchacze Kwalifikacyjnego Kursu Zawodowego (kwalifikacja T.6 - sporządzanie potraw i napojów). Tematem zajęć była obróbka cieplna mięs, przygotowanie dodatków skrobiowych i witaminowych oraz desery na bazie owoców lasu.Pod fachowym okiem Pana Jacka Kordasa przyszli adepci sztuki kulinarnej mogli doskonalić swoje umiejętności zawodowe.

b_150_100_16777215_00_images_artykuly_zd1kkz.JPG b_150_100_16777215_00_images_artykuly_zd2kkz.JPG b_150_100_16777215_00_images_artykuly_zd3kkz.JPG

b_150_100_16777215_00_images_artykuly_zd4kkz.JPG b_150_100_16777215_00_images_artykuly_zd5kkz.JPG b_150_100_16777215_00_images_artykuly_zd6kkz.JPG

b_150_100_16777215_00_images_artykuly_zd7kkz.JPG b_150_100_16777215_00_images_artykuly_zd8kkz.JPG b_150_100_16777215_00_images_artykuly_zd9kkz.JPG

b_150_100_16777215_00_images_artykuly_zd10kkz.JPG