ŚNIADANIE BUFETOWE W WYKONANIU KLASY 3 TECHNIK HOTELARSTWA

b_150_100_16777215_00_images_salatka1.jpgNa zajęciach pracownia obsługi konsumenta uczniowie z klasy 3 technik hotelarstwa przygotowała propozycje dań występujących w bufecie śniadaniowym. W menu znalazły się m.in. tosty z mozzarellą i szynką, naleśniki z czekoladą, tartinki, pancakes, jajecznica i inne smakołyki.

Bufet śniadaniowy jest najpopularniejszym sposobem podawania śniadań w obiektach hotelarskich. Forma ta pozwala gościom na swobodne ustalenie swojego menu, a szefom kuchni na zaprezentowanie umiejętności i kreatywności. Bufet śniadaniowy usprawnia również obsługę gości podczas wydawania śniadań.

/BZ/

b_150_100_16777215_00_images_salatka.jpgb_150_100_16777215_00_images_salatka2.jpgb_150_100_16777215_00_images_salatka3.jpgb_150_100_16777215_00_images_salatka4.jpg