ŚNIADANIA HOTELOWE W WYKONANIU HOTELARZY

b_150_100_16777215_00_images_hotele.jpgJedną z umiejętności jaką muszą nabyć uczniowie technikum hotelarskiego jest przygotowanie i podawanie śniadań.  Po „garści” wiedzy teoretycznej młodzież przystąpiła do wykonywania śniadań w pracowni gastronomicznej. Powstały potrawy tj. jajka poszetowe i pankaces z syropem klonowym. W warsztatach uczestniczyły klasy 3 i 4 technikum hotelarskiego z innowacją steward/stewardesa.

/BZ/

b_150_100_16777215_00_images_hotele1.jpgb_150_100_16777215_00_images_hotele2.jpgb_150_100_16777215_00_images_hotele3.jpgb_150_100_16777215_00_images_hotele4.jpgb_150_100_16777215_00_images_hotele5.jpgb_150_100_16777215_00_images_hotele6.jpg